Kontakt os E-mail Om VA

VisioRead/ VisioRead Colour
VisioChrom/ VisioPan
DATEmark
ColorVision/ PacVision
OEM systemer

Anvendelse
Løsningen
Download
Om VA

Om VA

Vision Automation's speciale er industrielle visionsystemer - vores eneste forretningsområde. Vores systemer bruges til at sikre produktkvaliteten i mange fremstillingsprocesser. Vores serie af standard visionsystemer med mange anvendelser løser de fleste visionopgaver uden behov for udvikling. For vores kunder betyder det, at vi leverer systemer med - konsistent og pålidelig funktion - som indeholder omfattende funktioner - er veldokumenterede - gennemtestede - og til rimelige priser. Vision der virker.

Vision Automation har et stærkt hold af vision ingeniører, teknikere, sælgere og administrativt personale med både omfattende viden og erfaring i at lave visionløsninger. Vi bor i Birkerød, 20 km nord for København, hvor vi konstruerer og udvikler applikationer, software og hardware, og hvor vi samler og sluttester vores visionsystemer. Produktion af elektronik og mekanik klares af eksterne partnere.

Vision Automation A/S blev grundlagt i 1988 af fire erfarne visioningeniører, som havde designet visionsystemer siden begyndelsen af 80'erne. Alle fire partnere er stadig aktive i firmaet. Vision Automation er et meget veldrevet firma, som giver stadigt stigende omsætning og overskud.

Gennem årene har vi installeret mere end 1000 vision systemer. Vision Automation systemer bruges i over 50 lande verden over hver dag. Vi eksporterer 90 % af vores systemer til andre europæiske lande. De fleste Vision Automation systemer bruges i den farmaceutiske branche.

Vision Automation har ekspertisen og erfaringen til at levere vision systemer og løsninger til de krævende, højhastigheds, højpræcisionsopgaver fra den rigtige industrielle produktionsverden. Kontakt os for mere information.

Inspektion for defekter - Standardværktøj i VisioRead / VisioRead Colour & DATEmark
Inspektion for defekter - Standardværktøj i VisioRead / VisioRead Colour & DATEmark

Adresse:
Hammerbakken 19
DK-3460 Birkerød
Danmark

Telefon:
+ 45 45 825 825

Fax:
+ 45 45 825 826

Web:
www.visionautomation.dk

E-Mail:
info@visionautomation.dk

VAT/CVR no.:
DK 16 21 68 79

Bank:
Danske Bank
Lyngby Hovedgade 25
DK-2800 Lyngby