Kontakt os E-mail Om VA

VisioRead/ VisioRead Colour
VisioChrom/ VisioPan
DATEmark
ColorVision/ PacVision
OEM systemer

Anvendelse
Løsningen
Download
Om VA

DATEmark

DATEmark systemet er et fleksibelt visionsystem, hovedsagelig udviklet til at måle og inspicere produkter, hvor alle accepterede produkter er ens indenfor visse tolerancer. Systemerne bruges ofte til verifikation af tiltryk, varenumre, kodelæsning, samle verifikations- og inspektionsopgaver (komponenteksistens, kvalitet, dimensioner og placering).

Systemet er udviklet til at være meget fleksibelt og robust og samtidigt meget enkelt og effektivt af betjene. Betjening forgår i en interaktiv track-ball / skærm dialog, hvor operatøren med grafik og tekst indstiller systemet. Menuteksten kan leveres i forskellige sprogversioner.

DATEmark systemets funktioner er bl.a.:
  • Referencepunktssøgning
  • Måleværktøjer, højde, bredde, afstand etc.
  • OCR/OCV værktøjer til tekstlæsning og verifikation
  • 2D-matrix læse og verifikationsværktøjer (datamatrix)
  • Pixeltælleværktøjer

Ved at kombinere disse værktøjer rigtigt er det muligt at lave mange komplekse og effektive inspektioner på en ubegrænset mængde af produkter. Systemet kan håndtere op til 4 kameraer der hver laver forskellige kombinationer af inspektionerne. Se også under Anvendelse.

DATEmark systemer som har været i produktion siden 1994 med mere end 250 leverede enheder er under udfasning. Det mere moderne og slagkraftige VisioRead / VisioRead Colour system med højere hastighed og nye avancerede værktøjer men med den samme basale funktionalitet er nu det foretrukne system til denne type opgaver.

DATEmark - positionsangivelse
DATEmark - positionsangivelse

DATEmark er hovedsagelig udviklet til at måle og inspicere produkter, hvor alle accepterede produkter er ens indenfor visse tolerancer.

Download flere produktbrochurer fra denne side.