Kontakt os E-mail Om VA

VisioRead/ VisioRead Colour
VisioChrom/ VisioPan
DATEmark
ColorVision/ PacVision
OEM systemer

Anvendelse
Løsningen
Download
Om VA

ColorVision/PacVision

ColorVision/PacVision er et fleksibelt vision system udviklet hovedsagelig til fyldekontrol af blisterpakninger på blisterpakkemaskiner, termoformere og lignede pakkemaskiner.

Systemet kan inspicere og verificere tabletter, flerfarvede kapsler, dragéer, ampuller med farve ring koder, sprøjter og lignende produkter pakket i mønster. Andre mere komplekse anvendelser er f. eks. legetøj i folie 'display'-kasser.

Systemet er udviklet til at være meget fleksibelt og robust og samtidigt meget enkelt og effektivt af betjene. Betjening forgår i en interaktiv track-ball / skærm dialog, hvor operatøren med grafik og tekst indstiller systemet. Menuteksten kan leveres i forskellige sprogversioner.

Systemet indeholder bl.a. følgende funktioner:
  • Farvefordelingsverifikation
  • Størrelses- og positionsverifikation
  • Automatiske teach-in og placeringsfunktioner
  • Pixeltælleværktøjer
  • Skifteregister

Ved at kombinere disse funktioner er det muligt at lave optimal fyldekontrol på de fleste blistermaskiner på en ubegrænset mængde produkter.

Ved brug af inspektionsværktøjerne kan man bl.a. finde følgende fejltyper:
  • Manglende produkt
  • Delvist manglende eller defekt produkt
  • Forkert placeret produkt
  • Produkt med forkert farve eller med farvefejl
  • Produkter udenfor blisterlomme

Defekte blister kort detekteres, hvis de ikke overholder de specificerede tolerancer. Tomme blister kort og/eller blisterkort med produkter af forkert farve og/eller produkter udenfor blisterlomme kan kasseres separat iht. systemets indstilling.

Det første Colorvision / Pacvision system blev leveret i 1989 og er senere produceret i en række versioner. Disse systemer er nu under udfasning. Det mere moderne og slagkraftige VisioChrom / VisioPan system med højere hastighed og nye avancerede værktøjer, men med den samme basale funktionalitet, er nu det foretrukne system til denne type opgaver.

ColorVision/PacVision - læsning af farvekoder
ColorVision/PacVision - læsning af farvekoder

Ved at kombinere funktionerne Farvefordelingsverifikation, Størrelses- og positionsverifikation, Automatiske teach-in og placeringsfunktioner, Pixeltælleværktøjer samt Skifteregister er det muligt at lave optimal fyldekontrol på de fleste blistermaskiner på en ubegrænset mængde produkter.

Download brochure
(højreklik og "Gem som")

Download i PDF-formatColorVision
Systembeskrivelse på engelsk (173 KB pdf)

Download flere produktbrochurer fra denne side.