Kontakt os E-mail Om VA

VisioRead/ VisioRead Colour
VisioChrom/ VisioPan
DATEmark
ColorVision/ PacVision
OEM systemer

Anvendelse
Løsningen
Download
Om VA

Standard produkter med mange anvendelser

Vision Automation A/S udvikler, producerer og markedsfører en familie af meget fleksible vision systemer - systemer som giver maskiner 'syn' - der bruges til at automatisere en lang række produktionsprocesser, som bruger visuel information. Vision Automation har siden grundlæggelsen i 1988 installeret mere end 1000 vision systemer.

Systemerne bruges til at løse en lang række industrielle opgaver indenfor positionering, måling, inspektion, identifikation og sortering - med op til flere tusind styk i minuttet. Inspektionsopgaverne er f.eks. OCR/OCV, 1D og 2D kodelæsning, farve verifikation, præcisionspositionering, montagekontrol, almindelig inspektion for defekter etc.

De fleste af vores systemer er installeret i den farmaceutiske branche, hvor de bruges til at inspicere tabletter, ampuller, sprøjter, kartoner, tekster, koder og meget mere. Vores systemer er udviklet og produceret til at opfylde farmaceutiske branches særlige krav til fremstilling af dokumenteret bevis for at et system gør nøjagtigt det, som kræves af det.

Vores systemer bruges i mange andre producerende brancher, hvor de inspicerer is- og spisepinde, kød, legetøj, vinflasker, øltønder, plastic affald, siliciumskiver, bremseklodser til biler og meget mere. Produkterne inspiceres på mange forskellige stadier i processen fra råvare til færdigpakket produkt.

Vores systemer er udviklet til at kombinere simpel brug med styrken og fleksibiliteten i avancerede visionsystemer. Vores systemer er under løbende videreudvikling for at sikre at både udstyr og metoder er 'state-of-the-art' og at systemerne understøtter nyeste myndighedskrav - som f.eks. 21 CFR Part 11.

VisioRead - montagekontrol
VisioRead - montagekontrol

De fleste af VA's systemer er installeret i den farmaceutiske branche. De er udviklet og produceret til at opfylde farmaceutiske branches særlige krav til fremstilling af dokumenteret bevis.

Download brochurer fra denne side.